- Сэтгүүлч
- 2022/05/24
- 727
Бордоо хэрхэн хийх вэ
Хогийн цэг рүү хаягдаж буй хог хаягдлын 50% нь бордоо болдог. Жимс, ногооны хальсыг хаяхын оронд бордоо болгоход хөрсөн дэх органик бодисыг нэмэгдүүлж, үндэс бүтцийг бий болгохооос гадна хүнсний бүтээгдэхүүний амин дэм, эрдэс бодисын хэмжээг нэмэгдүүлдэг ач тустай. Та бүхэнд бордоо бэлтгэх дараах зөвлөгөөг хүргэж байна.

Санал болгох
-
Угаарын хийн хордлогын үед илрэх түгээмэл шинж тэмдэг:
-
Анагаах ухаанд өнөөг хүртэл эмчлэх боломжгүй байгаа өвчнүүдийн нэг нь мал, амьтнаас хүнд халдварладаг галзуу өвчин юм.
АНХААРУУЛГА: УИХ-ын 2024 оны ээлжит сонгуулийн хуулийн холбогдох заалтын хүрээнд тус сайтын сэтгэгдэл хэсгийг түр хугацаанд хаасан болно.


Сэтгэгдэл