Ямар нэгэн хүнсийг хэрэглэсний улмаас хүний дархлаа тогтолцоо зохисгүй, хэтрүүлсэн урвал үзүүлэхийг хүнсний харшил гэнэ. Хүнсний харшил үүссэн тохиолдлын бараг 90 хувийг дараах хүнсний бүтээгдэхүүн үүсгэдэг.

Эх сурвалж:  Нийгмийн эрүүл мэндийн үндэсний төв

Санал болгох

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: УИХ-ын 2024 оны ээлжит сонгуулийн хуулийн холбогдох заалтын хүрээнд тус сайтын сэтгэгдэл хэсгийг түр хугацаанд хаасан болно.

Сурталчилгаа

Politic News

Сурталчилгаа